Coulant de xocolata

Ingredients

  • 220 gr. de xocolata negre sense sucre Torras (sense glúten)
  • 200 gr. de mantega
  • 150 gr. de sucre en pols
  • 110 gr. de farina (pot ser també qualsevol farina sense glúten)
  • 6 ous
  • 3 gr. de canyella
  • 2 gr. de cacau en pols
  • 1,5 gr. de sal

12 racions

Utensilis

Càpsules de silicona per magdalenes, muffins,cupcakes ( jo utilitzo les de la casa Lekúe)
Motlle de forats, per posar la càpsula de silicona.

Elaboració

Primer de tot s'ha de tenir la mantega amb textura de pomada, no líquida. Barrejar amb el sucre. A continuació hi afegim els ous ven batuts, quan estigui tot homogèniament barrejat hi afegim la farina i la canyella. Quan estigui la massa lligada hi afegim la xocolata negra que haurem desfet abans al bany maria, afegir el cacau en pols, la sal i seguirem remenant fins que quedi tot dissolt.
Emplenar els motlles amb la massa resultant de tots els ingredients.
Temps de cocció 15 minuts a 200º. No us passeu de temps perquè no quedaria la xocolata desfeta de dins.

30min

Notes

S'ha d'emplatar ràpidament, perquè no perdi la temperatura interior i surti la xocolata líquida, que és la gràcia del coulant.
Es pot acompanyar amb gelat de vainilla o llimona.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4406 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Laia López Juncosa diu:
Quina bona pinta Ma Eulàlia, per llepar-se els dits!!
Eulalia Juncosa diu:
Us garanteixo que és per llepar-se els dits.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: